اقتصاد سبز آنلاین: بسیاری از تحقیقات در سراسر جهان نشان داده که انسانهای اولیه هم استفاده از انواع مختلف ذرت را در دستور غذایی خود داشته و به دلیل سازگاری آن با محیط هم تا سالیان سال، این ماده غذایی را مصرف کردهاند.
سازگاری ذرت با جوامع و محیطهای گوناگون به اندازهای بالاست که هماکنون از آن در مصارف مختلفی استفاده میشود و حتی در تولید انواع لوازم آرایشی و بهداشتی هم کاربرد بالایی دارد. در عینحال ضایعات این ماده خوراکی هم بالاست و گونههای آن با رنگهای گوناگونی که دارند، در محیطهای مختلف از ماندگاریهای متفاوتی نیز برخوردارند. بنابراین استفاده از این ضایعات هم میتواند از تجمع زبالهها بکاهد و هم به ماده مفیدی تبدیل شود که کاربردی باشد.
در این زمینه یک تیم تحقیقاتی در کالیفرنیا از جمعآوری این ضایعات ذرت موفق شدند کود جدیدی را تولید کنند که برای تقویت و رشد انواع دانههای کشاورزی بسیار مفید است. این کود در فرآیند کاشت رشد و به ثمر رسیدن محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد و کیفیت و سرعت رشد را دوچندان افزایش میدهد. همچنین این کود گیاهی به هیچ حشره موذی اجازه نمی دهد در خاک نفوذ کند تا سلامت خاک و محصول را به خطر اندازد. کشاورزان برای کاشت و برداشت هر نوع محصولی میتوانند از این کود گیاهی استفاده کنند و از افزایش کیفیت محصولات خود اطمینان داشته باشند.