اقتصادسبز آنلاین: طی سالهای گذشته یکی از بزرگترین و مهمترین صنایع در کالیفرنیا، صنعت لبنیات بهویژه شیر بوده و هست که چرخش اقتصادی قابل توجهی را به خود اختصاص داده است.
یکی از گروههای تحقیقاتی در دانشکده بیوتکنولوژی کالیفرنیا به دلیل توسعه این صنعت اقدام به ساخت یک سیستم کاملاً فنی مهندسی کرده که در مدت زمان کوتاهی به صورت خودکار، شیر بسیار سالم همچون شیر گاوهای منطقه را تولید میکند. این برای طراحی ساختار اصلی این سیستم از دو دستگاه بزرگ استوانهای که به یکدیگر متصل بوده و همدیگر را همپوشانی میکنند استفاده شده است. در مکانیزم داخلی این سیستم دستگاهی وجود دارد که برای طراحی فضای داخلی آن از عصاره شیر طبیعی گاو استفاده شده، به طوری که با قرار گرفتن در یک ترکیب طبیعی میتواند شیر سالمی همچون شیر گاو تولید کند. نکته جالب توجه اینجاست که عصاره ترکیبی از پنیر و تخممرغ نیز برای طراحی ساختار اصلی دستگاه به کار گرفته شده است. تمامی این عملیات در نهایت در یک مخزن با سیستم هوشمند خودکار قرار میگیرند و در انتها با تکثیر طبیعی، حجم بالایی از شیر را تولید خواهند کرد. در واقع میتوان گفت از عصاره اصلی شیر گاو، پنیر و تخم مرغ و در نهایت معادل 2 برابر این عصارهها از آب برای تولید شیر در این دستگاه مهندسی استفاده میشود. در این مکانیزم کاملاً هوشمند و علمی، دقت و سرعت بسیار بالا بوده و نقش اساسی را ایفا میکند.