در بازار مرغ چه می‌گذرد؟
در بازار مرغ چه می‌گذرد؟
اقتصادسبز آنلاین: دبیرکانون مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید و کمبود نقدینگی، واحدهای مرغداری با حداقل ظرفیت خود کار نمی کنند.

اقتصادسبز آنلاین: دبیرکانون مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید و کمبود نقدینگی، واحدهای مرغداری با حداقل ظرفیت خود کار نمی کنند.

پرویز فروغی، دبیرکانون مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید و کمبود نقدینگی، مرغداران با ۲ سوم و یک سوم ظرفیت واحدهای خودکار می کنند.
به گفته او، با وجود نوسان قیمت گوشت قرمز، خانوارها برای تامین پروتئین مورد نیاز به مرغ روی آوردند که تمامی این عوامل منجر به التهاب بازار مرغ شده است.
فروغی ادامه داد: هم اکنون که حداکثر قیمت هرکیلو مرغ زنده ۶۰ هزارتومان است، عرضه مرغ گرم با نرخ ۱۵۰ هزارتومان در خرده فروشی ها گرانفروشی است.
دبیرکانون مرغداران گوشتی نرخ مصوب هرکیلو مرغ زنده را ۵۲ هزارتومان و مرغ گرم ۷۳ هزارتومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که قیمت تمام شده مرغ زنده ۵۷ تا ۵۸ هزارتومان است که با این وجود بارها اعلام شده قیمت دستوری باید حذف شود تا مرغدار به تولید رغبت داشته باشد.

 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا