اقتصادسبز آنلاین: استارتآپ Alfred’s FoodTech، یک پلتفرم نوآورانه برای تولید برشهای کامل گیاهی که محصولات مشتق شده از حیوانات را تقلید میکنند، معرفی کرده است.
این شرکت یک پلتفرم همه کاره برای بافت سازی کامل ایجاد کرد تا جایگزینهای گوشتی گیاهی تولید کرده که میتواند به نیاز روزافزون به محصولات طعم دار، پایدار و بدون حیوانات پاسخ دهد. Alfred’s به صحنه foodTech پیوست تا یکی از چالشهای کلیدی جنبش alt-protein را حل کند؛ ایجاد برشهای کامل که از نظر بافت، حس دهان و رنگهای طعم شبیه همتایان حیوانی خود هستند.
بیشتر بخوانید: شرکت Ludlow Nut بستههای غلات را به کیسههای کارتی تغییر میدهد
این شرکت متمرکز بر فناوری نمونههای اولیه گوشت اغذیه فروشی، آنالوگ ناگت مرغ پر تقاضا را با موفقیت تولید کرده است. لازم به ذکر است که بیشتر محصولات جایگزین گوشت حاوی فهرست بلندبالایی از مواد و افزودنیها برای دستیابی به بافت و عطری مشابه گوشت و مرغ هستند. چالش اصلی این است که مواد تشکیل دهنده را به حداقل برسانید و پروتئین بالا را حفظ کنید، در حالی که برشهای مداوم و کامل بافت عضلانی را به شیوه ای پایدار و مقرون به صرفه ایجاد کنید. فناوری آلفرد قادر به ساختن بافتهای پیوسته مانند ساختارها است و میتواند با سایر فناوریهای موجود کار کند.