۲۰ توصیه تغذیهای برای ماه مبارک رمضان + اینفوگرافی
اقتصادسبز آنلاین: رعایت اصل تعادل، تناسب و تنوع در رژیم غذایی از اصول اصلی یک رژیم غذایی سالم است؛ پیروی از یک رژیم غذایی سالم در ماه مبارک رمضان میتواند متضمن سلامتی افراد باشد و از بروز تشنگی و گرسنگی بیش از حد در طول روز جلوگیری کند.
اقتصادسبز آنلاین: رعایت اصل تعادل، تناسب و تنوع در رژیم غذایی از اصول اصلی یک رژیم غذایی سالم است؛ پیروی از یک رژیم غذایی سالم در ماه مبارک رمضان میتواند متضمن سلامتی افراد باشد و از بروز تشنگی و گرسنگی بیش از حد در طول روز جلوگیری کند.
به گزارش خبرنگار ما، رعایت اصل تعادل، تناسب و تنوع در رژیم غذایی از اصول اصلی یک رژیم غذایی سالم است.
پیروی از یک رژیم غذایی سالم در ماه مبارک رمضان میتواند متضمن سلامتی افراد باشد و باعث پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن شود.
در این مطلب نکاتی برای داشتن یک رژیم غذایی سالم در ماه مبارک رمضان آوردهایم:
۱٫ هرگز وعده سحری را فراموش نکنید. گرسنگی طولانی میتواند در صورت رعایت نکردن اصول تغذیه صحیح در وعده سحر و افطار و یا حذف یکی از وعدهها بهویژه وعده سحری، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و احتمال ابتلای به بیماری کووید١٩ را افزایش دهد.
۲٫ از انواع میوه بهجای آب میوه استفاده کنید.
۳٫ از مصرف نوشیدنیهای صنعتی که حاوی قند بالا و فاقد فیبر هستند بپرهیزید.
۴٫ افطار خود را با خرما آغاز کنید.
۵٫ از نوشیدن چای، قهوه و کولا که حاوی کافئین و مضر است، بپرهیزید.
۶٫ دریافت غذاهای سرخشده، پرادویه و نمک، چرب و فرآوریشده را کاهش دهید.
۷٫ غذای خود را از افطار تا سحر به سه وعده سبک تقسیم کنید.
۸٫ آب بهاندازه کافی بنوشید و از نوشیدن آب سرد و یخ بهویژه بههنگام افطار جداً خودداری کنید.
۹٫ سالادهای سبزرنگ، آب زیادی برای بدن فراهم میکند.
۱۰٫ از سوپها در وعده غذایی سحر و افطار استفاده کنید و در سوپ خود از جو، هویج، گوجهفرنگی، کدو حلوایی، تره، جعفری، اسفناج، گشنیز، بروکلی، پیاز، انواع جوانهها و تکههای مرغ استفاده کنید.
۱۱٫ در وعده سحر از میوههای فصل میتوانید استفاده کنید.
۱۲٫ از نانهای سبوسدار و انواع جوانهها در وعدههای غذایی خود استفاده کنید.
۱۳٫ مصرف انواع مختلف میوهها و گروه سبزیهای رنگارنگ و با رنگهای متفاوت میتواند سیستم ایمنی بدن را ارتقا دهد.
۱۴٫ از گروه شیر و لبنیات طبیعی در فاصله افطار تا سحر استفاده کنید.
۱۵٫ استفاده از حبوبات و آجیلها میتواند در تقویت سیستم ایمنی نقش داشته باشد.
۱۶٫ از خورشتهای سبز مانند خورشت قورمه، کرفس، کنگر و… استفاده کنید. مصرف این خورشتها میتواند باعث پیشگیری از بروز یبوست در طول روز شود.
۱۷٫ تأمین پروتئین مورد نیاز بدن از طریق منابعی مانند گوشت گوسفندی و تخممرغ که حاوی مواد معدنی نظیر آهن و روی و برخی انواع ویتامینها هستند میتواند در تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از کمخونی و ضعف مؤثر باشد؛ از خوردن گوشت گاو و گوساله پرهیز کنید.
۱۸٫ از پرخوری و درهمخوری بپرهیزید.
۱۹٫ غذا را خوب بجوید؛ بین هر دو قاشق غذا، قاشق را کنار بگذارید و مواد غذایی را بین ۱۶ تا ۴۰ بار بجوید. از مصرف آب بین غذا بپرهیزید.
۲۰٫ از مصرف آب قبل از غذا، بین غذا و تا یک ساعت بعد از غذا بپرهیزید.
گفتنی است موارد توصیهشده، توصیههایی کلی هستند و افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی، قلبی ــ عروقی، فشار خون، دیابت، نقرس، انواع سرطانها و… رژیم غذایی خاص خود را دارند؛ برای دریافت راهنماهای رژیم غذایی میتوانید از اپلیکیشن تاک استفاده و یا به متخصصین تغذیه مراجعه کنید. / تسنیم
لینک کوتاه :
https://eghtesadsabzonline.ir/?p=4317
برچسب ها
یافته محققان ایتالیایی:
رژیم غذایی کتوژنیک کم کالری به کاهش آکنه کمک میکند
یک دندانپزشک پاسخ داد؛
مسواک معمولی بهتر است یا برقی؟
یافته محققان ایتالیایی:
رژیم غذایی کتوژنیک کم کالری به کاهش آکنه کمک میکند
اقتصادسبز آنلاین: در یک مطالعه آزمایشی کوچک، برخی از زنان جوان که به دنبال کاهش وزن با رژیم کتو کم کالری بودند، یک مزیت غیرمنتظره به دست آوردند: آکنه آنها شروع به از بین رفتن کرد.
یک دندانپزشک پاسخ داد؛
مسواک معمولی بهتر است یا برقی؟
اقتصادسبز آنلاین: رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص اینکه از مسواک معمولی استفاده کنیم یا برقی، نکاتی را متذکر شد.
حضور گروه زر در پانزدهمین اجلاس بینالمللی اقتصادی و نمایشگاه حلال کازان روسیه
اقتصادسبز آنلاین: پانزدهمین اجلاس بین المللی اقتصادی و نمایشگاه حلال کازان روسیه از ۲۶ اردیبهشت تا ۲۸ اردیبهشت برگزار میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.