برگزاری نخستین همایش تقدیر از بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری
برگزاری نخستین همایش تقدیر از بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری
اقتصادسبز آنلاین: نخستین همایش تقدیر از بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری به‌منظور قدرانی و پاسداشت از تلاش و همت بانوان فعال در حوزه صنایع غذایی، خدمات غذا و گردشگری با همکاری پیشکسوتان صنایع غذایی و خدمات وابسته، در تاریخ 17 اسفند ماه سال جاری در مرکز همایش‌های رایزن برگزار می‌شود.

اقتصادسبز آنلاین: نخستین همایش تقدیر از بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری به‌منظور قدرانی و پاسداشت از تلاش و همت بانوان فعال در حوزه صنایع غذایی، خدمات غذا و گردشگری با همکاری پیشکسوتان صنایع غذایی و خدمات وابسته، در تاریخ 17 اسفند ماه سال جاری در مرکز همایش‌های رایزن برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ما، در راستای ارج‌نهادن به مقام والای زن در جامعه و اهمیت و ارزش فعالیت‌های حرفه‌ای و تخصصی بانوان در صنایع مختلف، برآن شدیم تا بستر مناسبی را ایجاد کنیم که بانوان نخبه، خلاق و کارآفرین فعال در بخش کسب و کار و برندسازی صنعت غذا، نوشیدنی و گردشگری بتوانند آنطور که شایسته است، خود را به جامعه و دیگر متخصصان و سرمایه‌داران حوزه معرفی نمایند.
در طول یک دهه گذشته، همزمان با توسعه صنعت غذا و نوشیدنی در کشور، بانوان توانستند چه از لحاظ کمی و چه کیفی ایفاگر نقش مهم و کارآمد در بخش‌های مختلف این حوزه باشند و به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: شهرت، فروش،‌ کیفیت تولیدکننده چه کند هر سه را با هم داشته باشد؟

این بانوان موفق در حوزه‌های ابداع و خلق برندهای تخصصی، مدیریت کارآمد، راه اندازی فضاهای هنری در صنعت غذا، ایجاد تحولات و نوآوری‌های نوین در حوزه خدمات غذا و توسعه زیرساخت‌های مربوطه به دستاوردهای قابل قبولی دست یافته اند که نمی توان از آن‌ها چشم پوشی کرد.
از جمله اهداف برگزاری این همایش می‌توان به شناسایی نقش بانوان در عرصه کسب و کار در حوزه غذا و گردشگری، درک و شناخت قابلیت‌ها وتوانایی‌های منحصر به فرد زنان در رشد و ارتقای این حوزه، شناسایی مخاطرات و چالش‌های موجود در مسیر رشد فعالیت بانوان در این عرصه، معرفی و تقدیر از بانوان برجسته سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا، نوشیدنی و گردشگری، یاری رساندن به بانوان در توسعه هرچه بیشتر فعالیت‌های مربوطه در جهت حفظ حقوق زنان در صنعت غذا، ایجاد بستر مناسب جهت تبادل تجارب میان پیشکسوتان و جوانان این حوزه و حمایت از بانوان نخبه سرآشپز وکارآفرین صنعت غذا، نوشیدنی، گردشگری خدمات وابسته اشاره کرد. / دبیرخانه برگزاری همایش