اختلاف ۳۰۰ درصدی قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره!
اختلاف ۳۰۰ درصدی قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره!
اقتصادسبز آنلاین: مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان گفت: بنابر آمار اختلاف قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره گا‌ه‌ها در پی سودجویی عوامل واسطه و دلال‌ها به ۳۰۰ درصد هم می‌رسد.

اقتصادسبز آنلاین: مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان گفت: بنابر آمار اختلاف قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره گا‌ه‌ها در پی سودجویی عوامل واسطه و دلال‌ها به ۳۰۰ درصد هم می‌رسد.

ارسلان قاسمی، مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان گفت: بنابر آمار مجموع تولید آبزیان اعم از صید و آبزی پروری حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن است. هرچند شیلات آمار بالاتری اعلام می‌کند، اما به اعتقاد ما تولید در همین حد است.
به گفته او، با پتانسیل منابع آبی در شمال و جنوب کشور طی یک برنامه منسجم ۵ ساله امکان افزایش تولید به ۳.۵ میلیون تن وجود دارد.
قاسمی ادامه داد: با توجه به میزان تولید و سرانه مصرف آبزیان در کشور کمبودی در عرضه نداریم که بخواهیم بخشی از نیاز کشور را از طریق واردات جبران کنیم.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با اشاره به راهکار تنظیم بازار ماهی، گفت: بنابر آمار اختلاف قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره گا‌ه‌ها در پی سودجویی عوامل واسطه و دلال‌ها به ۳۰۰ درصد هم می‌رسد که برای کنترل قیمت آبزیان راهی جز اصلاح نظام توزیع و حذف دلال و عوامل واسطه نداریم و طبق تجربه سنوات قبل واردات تیلاپیا ارتباطی به تنظیم بازار ندارد. / باشگاه خبرنگاران جوان
 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا