اقتصادسبز آنلاین: شرکت آرد جوانه شوشتر نامی آشنا و ماندگار در اذهان مشتریان و مصرفکنندگان صنعت آرد و نان است.
این شرکت از زمان بهرهبرداری در سال ۱۳۷۲ تاکنون در زمینه تولید انواع آرد از گندم فعالیت داشته و پس از بهسازی خط تولید با مدرن ترین ماشین آلات ساخت کشور سوئیس و همچنین تجهیز آزمایشگاه کامل کنترل کیفی از سال ۱۳۹۶ با به روز ترین ادوات آزمایشگاهی توانسته است در بازار مصرف کننده آرد از جایگاه مناسب کیفی و خدماتی برخوردار بوده و محصولات خود را بهصورت ویژه برای مصرفکنندگان تولید میکند.
مهندس سید مرتضی سنادیزاده، درخصوص اینکه شرکت در نمایشگاههای تخصصی مانند ibex چقدر میتواند در بحث بازاریابی و برندسازی یک شرکت تولیدی تاثیر داشته باشد به خبرنگار ما گفت: برندسازی هر شرکت تولیدی باید با حساسیت و رعایت اصول بازاریابی همراه باشد که آرد جوانه شوشتر نیز از این امر مستثنی نیست و بر اساس برنامه ریزیهای که در راستای برندسازی انجام دادهایم به گونه ایست که بتوانیم در تمامی عرصههای بازار حضور داشته باشیم.
وی افزود: یکی از ارکان برندینگ حضور در نمایشگاهها و عرضه مستقیم برند آرد جوانه است که بدین طریق میتوانیم بهطور مستقیم با بازدید کنندگان (مشتریان) تبادل اطلاعات و مبادلات تجاری داشته باشیم. که ibex2023 چهارمین سال حضورمان خواهد بود و تاکنون عملکرد خوبی را در نمایشگاه داشتهایم، و نام این شرکت توانسته دید مثبتی را در اذهان مشتریان حک کند، در واقع این موضوع اصل و اساس روند برندسازی اینکه باید به این ترتیب خواسته مشتریان را پیدا و در راستای تأمین آن تلاش کرد که خوشبختانه توانستیم در این امر موفق باشیم.
مدیرعامل آرد جوانه شوشتر با بیان اینکه آرد صنف و صنعت مصارف مختلفی دارد که هرکدام از آن مصارف فرمول و مشخصات شیمیایی مخصوص خود را دارد اظهار کرد: بههمین دلیل گندم با کیفیت بالا که بتواند این مصارف را تأمین کند اهمیت ویژهای دارد، همانطور که مستحضر هستید در خط تولید آرد با وجود یک فرآیند فیزیکی، کیفیت آرد تولیدی کاملاً مستقیم به کیفیت گندم وابسته است و تغییرات آنچنانی به این کیفیت داده نخواهد شد، بنابراین برای تولید آرد مناسب در هر بخش باید گندم آن با آرد تولید ی همخوانی داشته باشد که خوشبختانه آرد جوانه شوشتر در محلی گندمخیز در شمال استان خوزستان قرار گرفت که گندم با کیفیت بالا (پروتئین بالا) و سختی مناسب در اختیار داریم که با تکنولوژی مدرن آسیابانی و کنترل کیفیت مناسب پس از تایید نهایی به مرحله تولید آرد کیفی میرسد و یکی از مزیتهای قابل توجهای که میتواند برای آرد جوانه در منطقه و کشور وجود داشته باشد این است که میتوان آردهای تخصصی را با هماهنگی کامل کنترل کیفیت مشتریان و کارخانه با وجود گندم مناسب با کمترین میزان هدر رفت محصول تولید کرد.
اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا