اقتصاد سبز آنلاین: بسیاری از محققان و دانشمندان اروپایی بر این باورند که حفظ منابع غذایی برای بقای بشر در سالهای آینده بسیار ضروری است، چرا که این روزها این منابع مغذی در حال نابودی هستند و ریشه اصلی و مفید آنها حفظ و نگهداری نمی شوند.
بنابراین این زنگ خطر برای نسلهای آینده به صدا در میآید که کمبود منابع اصلی غذایی می تواند مسبب پیدایش بسیاری از بیماریها و سوءتغذیهها باشد. تمامی این عوامل سبب شد تا یک گروه تحقیقاتی در آلمان روکش تقویتی برای بستهبندی انواع گوشت و مرغ را تولید کند تا علاوه بر نگهداری از آن محصول، به ذخیره منبع اصلی آن نیز پرداخته و ماندگاری آن را بهبود بخشد. این روکش همانند یک ماده تقویتی رفتار میکند، اما در عینحال میتواند بخشی از منبع اصلی غذایی گوشت و مرغ را در مدت زمان کوتاهی ذخیره کند. دخیره منبع غذایی از سوی این روکش به هیچ عنوان به محصول آسیب وارد نمیکند و کیفیت، ماندگاری و ظاهر آن را کاملاً حفظ خواهد کرد. روکش تقویتی گوشت و مرغ از دو جنس پلاستیکی و شیشهای ساخته شده که با توجه به نوع گوشت و فرآوردههای مختلف آن، هریک از این روکشها مورد استفاده قرار میگیرند. در بخش انتهایی این روکشها یک لوله پلاستیک بسیار باریک جهت ذخیره منبع اصلی محصول قرار گرفته که به ماندگاری بالای ۴۵ درصدی گوشتها و مرغها کمک شایانی میکند. این روکش اجازه ورود هر آلاینده و مواد مضر به گوشت و مرغ را نمیدهد و میتواند ماندگاری و طراوت آنها را تا بیش از دو برابر افزایش دهد.