طعم‌دار کردن گوشت مرغ در مراکز فروش ممنوع شد
طعم‌دار کردن گوشت مرغ در مراکز فروش ممنوع شد
اقتصادسبز آنلاین: برومندفر گفت: تهیه جوجه کباب و طعم دار کردن گوشت در فروشگاه‌ها ممنوع شده است و با متخلفان برخورد می‌شود.

اقتصادسبز آنلاین: برومندفر گفت: تهیه جوجه کباب و طعم دار کردن گوشت در فروشگاه‌ها ممنوع شده است و با متخلفان برخورد می‌شود.

به گزارش خبرنگار ما، دکتر سامد برومندفر، مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، اظهار کرد: با شروع کرونا قطعه کردن مرغ در فروشگاه‌ها ممنوع شد تا زنجیره انتقال ویروس کرونا قطع شود.
وی گفت: با مراکز فروش و قطعه بندی مرغ جلساتی داشتیم و در نتیجه به مراکز دامپزشکی سراسر کشور ابلاغ شد تا قطعه بندی مرغ در فروشگاه‌ها انجام نشود.
مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور افزود: فرآورده‌های خام دامی به هیچ وجه عامل مستقیم انتقال ویروس کرونا نیستند و اگر در مراحل آماده سازی نکات بهداشتی رعایت نشود می تواند آلودگی های میکروبی را انتقال دهد.
برومند گفت: همچنین تهیه جوجه کباب و طعم دار کردن گوشت در فروشگاه ها ممنوع شده است و با متخلفان برخورد می شود.
مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: اکیپ های نظارتی در سطح شهرها گشت زنی دارند و ماموران بهداشت و تعزیرات به صورت مداوم از مراکز فروشگاهی نظارت می کنند.
برومند افزود: فروش محصولات خام دامی از جمله گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی به صورت باز ممنوع است. مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلفی در توزیع محصولات خام دامی با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: همچنین فروش محصولات خام دامی در بازارچه های محلی، کنار خیابان و خودروهای سیار ممنوع است.
برومند افزود: مردم نیز از فروشگاه ها درخواست خرد کردن مرغ را نداشته باشند. در آینده تمام تخم‌مرغ ها به صورت بسته بندی و شناسنامه دار در بازار عرضه می شود و از فروش تخم مرغ به صورت فبه های جلوگیری می شود.
مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: تا کنون چندین مرکز متخلف در عرضه محصولات خام دامی پلمب شده است. / باشگاه خبرنگاران جوان