اقتصادسبز آنلاین: محصولات و مواد اولیه تولید شیرینی و کیک گروه صنعتی پژوهشی «زر» در برج میلاد به نمایش درآمد.
پنجمین دوره نمایشگاه و مسابقات طراحان و سازندگان کیکهای تجسمی ایران با مدیریت اتحادیه قنادان تهران از امروز آغاز شد و تا پنجم خرداد ادامه دارد.
گروه صنعتی پژوهشی زر با شرکتهای زیرمجموعه از جمله فرهیختگان زرنام و شرکت شیرینی و شکلات زرکام در این نمایشگاه حضور دارد تا جدیدترین محصولات و مواد اولیه ویژه صنف و صنعت قنادی شامل انواع شیرین کنندهها، نشاستهها، مالتودکسترین، شربت اینورت، روغن، شکلاتها و سسهای شکلات را به علاقهمندان معرفی کند.
از برنامههای گروه «زر»، آموزش کیک کاراملی تر و موس نارگیلی با حضور خانم مریم بخشی و آقای آرش قاسمی از استادان مطرح کشور است که در روز پنج شنبه چهارم خرداد از ساعت 15 تا 16.30 در سالن B غرفه گروه صنعتی پژوهشی «زر»، برگزار می شود.
مسابقات طراحان و سازندگان کیکهای تجسمی به منظور شناسایی استعدادها و معرفی هنرمندان حوزه قنادی به صورت گسترده و متفاوت تر از دوره قبل برگزار می شود.
این مسابقات در بخشهای ساخت کیکهای مجسمهای، کیکهای مجلسی، پخت کوکی، کیکهای تزئین شده با خامه و ساخت آثار حجمی و مجسمههای شکلاتی برگزار میشود و بخش شکلات نیز به مسابقات امسال اضافه شده است.
همچنین در کنار رقابت و نمایش آثار هنرمندان، نمایشگاه کالاهای مواد اولیه قنادی و کیک سازی نیز برگزار می شود و آخرین دستاوردها در بخش ماشینآلات و مواد اولیه به نمایش گذاشته خواهد شد.
بازدید از این نمایشگاه رایگان و ساعت کار آن از 9 تا 18 است.