همکاری «لاوازا» و «پاریس باگت» برای ترکیب جدیدی از قهوه
همکاری «لاوازا» و «پاریس باگت» برای ترکیب جدیدی از قهوه
اقتصاد‌سبز آنلاین: «لاوازا» با کافه نانوایی فرانسوی «پاریس باگت» همکاری کرده است تا ترکیب جدیدی از قهوه را معرفی کند.

اقتصاد‌سبز آنلاین: «لاوازا» با کافه نانوایی فرانسوی «پاریس باگت» همکاری کرده است تا ترکیب جدیدی از قهوه را معرفی کند.

این قهوه‌ها با استفاده از 100درصد دانه‌های عربیکا، با رشد پایدار، ساخته شده است. ترکیب قهوه عربیکا طعمی غنی از ته مزه‌های شیرین و شکلاتی ارائه می دهد. اریک گالکین، معاون و رئیس زنجیره تامین پاریس باگت، اعلام کرد: «ما از همکاری خود با «لاوازا»، برندی که با برتری در صنعت قهوه همسو است، هیجان‌زده هستیم. این همکاری همچنین نشان دهنده پیشرفت و تعهد مشترک ما به مواد اولیه با کیفیت و همچنین نوآوری است. مشتریان ما اکنون می‌توانند از طعم‌های لذیذ باگت پاریس و لاوازا در خانه با ترکیبی از قهوه لذت ببرند که به طور هماهنگ منوی متنوع ما از شیرینی‌ها کیک‌ها و موارد دیگر را تکمیل می‌کند.»
جاناتان لهر، مدیر بازاریابی لاوازا، اضافه کرد: (در «لاوازا»، ما مفتخریم که با «پاریس باگت» متحد می‌شویم تا نه تنها یک ترکیب قهوه را به بازار معرفی می کند، بلکه نشان تعهد ما به تغییرات مثبت در جهان است.)
 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا