همکاری «نسکافه» با «آئرو» برای عرضه طعم جدید موکا
همکاری «نسکافه» با «آئرو» برای عرضه طعم جدید موکا
اقتصاد‌سبز آنلاین: برندهای نسکافه و آئرو که متعلق به شرکت نستله هستند، با هم در تولید محصول جدیدی، با تولید محدود همکاری کرده‌اند. این موکای طعم‌دار جدید که از شکلات های زنبوری آئرو الهام گرفته شده است، با استفاده از شیر تازه بریتانیایی و شکلات ساخته شده با طعم عسل است.

اقتصاد‌سبز آنلاین: برندهای نسکافه و آئرو که متعلق به شرکت نستله هستند، با هم در تولید محصول جدیدی، با تولید محدود همکاری کرده‌اند. این موکای طعم‌دار جدید که از شکلات های زنبوری آئرو الهام گرفته شده است، با استفاده از شیر تازه بریتانیایی و شکلات ساخته شده با طعم عسل است.

میا بیورلی، مدیر برند نسکافه، گفت: ما بسیار هیجان‌زده هستیم که با Aero، یکی از برندهای شیرینی‌‌پزی محبوب بریتانیا و ایرلند، همکاری کرده‌ایم.
او ادامه داد: همکاری ما و گروه معروف آئرو شامل محصولاتی است که می‌دانیم طرفدارانمان به آنها علاقه دارند. این محصول جدیدکه ترکیبی از قهوه کف دار به همراه شکلات با طعم عسل است به ما کمک کرده است که محصولی خاص و با کیفیت تولید کنیم.
 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا