پیشگیری و درمان «پوکی استخوان» با استفاده از ۱۳ ترکیب غذایی
پیشگیری و درمان «پوکی استخوان» با استفاده از ۱۳ ترکیب غذایی
اقتصادسبز آنلاین: در این مطلب به ۱۳ ترکیب غذایی اشاره شده که «استخوان‌ساز» و مصرف روزانه آنها برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان و درمان آن بسیار نافع است.

اقتصادسبز آنلاین: در این مطلب به ۱۳ ترکیب غذایی اشاره شده که «استخوان‌ساز» و مصرف روزانه آنها برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان و درمان آن بسیار نافع است.

به گزارش خبرنگار ما، کاهش تراکم استخوانی و پوکی استخوان یکی از بیماری‌های رایج در جوامع امروزی است که بر اساس آموزه‌های طب سنتی، سبک زندگی غلط، بی‌تحرکی و تغذیه ناصحیح از عوامل اصلی شیوع و ازدیاد این بیماری است.

در این مطلب به 13 ترکیب غذایی اشاره شده که «استخوان‌ساز» و مصرف روزانه آنها برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان و درمان آن بسیار نافع است:

1. سنجد پودرشده با پوست، گوشت و هسته (پودر کامل سنجد)

2. آب کرفس یک تا دو لیوان (مصرف در بانوان با نظر طبیب)

3. شیر گاو + عسل

4. مصرف 7 عدد بادام درختی به‌هنگام عصر

5. مصرف مویز روزانه 21 عدد صبح ناشتا

6. چغندر با برگش به‌صورت سوپ یا آش

7. قلم گاو و پاچه گوسفند در طول هفته

8. داروی مومنایی یا مومیجو طبق تشخیص طبیب

9. عرق گیاه «مخلصه» روزانه یک استکان

10. ارده + شیره انگور در وعده صبحانه

11. یک قاشق مرباخوری کنجد خام همراه شام

12. کشک + نعناع + خرما

13. جوشانده ریشه زرشک روزانه یک استکان

«حمزه سام دلیری؛ محقق و مدرس طب سنتی و اسلامی» / تسنیم