برچسب‌هایی از کشمش برای تازه نگاه داشتن محصولات غذایی
برچسب‌هایی از کشمش برای تازه نگاه داشتن محصولات غذایی
اقتصاد‌سبز آنلاین: یکی از تیم‌های تحقیقاتی در انگلستان به تازگی از تولید برچسب‌هایی با استفاده از کشمش خبر داده‌اند که این برچسب‌ها می‌توانند انواع محصولات غذایی به وِیژه سس‌ها و لبنیات را تا بیش از یک هفته تازه نگاه داشته و نیاز آن‌ها به فضای خنک یا یخچال را از بین ببرند.

اقتصاد‌سبز آنلاین: یکی از تیم‌های تحقیقاتی در انگلستان به تازگی از تولید برچسب‌هایی با استفاده از کشمش خبر داده‌اند که این برچسب‌ها می‌توانند انواع محصولات غذایی به وِیژه سس‌ها و لبنیات را تا بیش از یک هفته تازه نگاه داشته و نیاز آن‌ها به فضای خنک یا یخچال را از بین ببرند.

در واقع کشمش‌های خوراکی عاری از رنگ‌های مصنوعی بوده، تقویت کننده طعم هستند و می‌توانند به عنوان تثبیت کننده و نگهدارنده مواد‌غذایی مورد استفاده قرار گیرند. این برچسب‌ها از پلاستیک فشرده که در درجه حرارتی بسیار بالایی قرار گرفته اند، ساخته شده و ماده حاصل آمده از کشمش خوراکی به آن‌ها افزوده شده است. این نوع ترکیب می‌تواند دما و فشار داخل بسته‌ها را حفظ کرده و اجازه نفوذ نور و دمای خارجی را به داخل ندهد. این برچسب‌ها برای بسته‌بندی انواع سس‌ها و لبنیات می‌توانند بیش از سایر محصولات مفیدتر و کاربردی تر باشند.

بیشتر بخوانید:‌ ربات هوشمندی که خرابی میوه‌ها را تشخیص می‌دهد

چراکه سس‌ها با کوچکترین تغییر دمایی خراب شده و قابل استفاده نیستند. اما این برچسب‌ها اجازه تغییر دما و فشار را نمی‌‌دهند و حتی نیاز استفاده از یخچال را نیز تقریبا به صفر می‌رسانند. البته این ماندگاری و حفاظت بین یک هفته تا 12 روز صورت می‌گیرد و سپس محصولات باید در جای خنک نگهداری شوند. در واقع استفاده از این برچپسب برای حمل و نقل محصولات غذایی در مسافت‌های طولانی کاربردی تر بوده و می‌تواند هزینه‌های جاری را برای یک تولیدکننده به میزان چشمگیری کاهش دهد.