ساخت درپوش‌هایی که با خراب‌شدن غذا تغییر شکل می‌دهند
ساخت درپوش‌هایی که با خراب‌شدن غذا تغییر شکل می‌دهند
اقتصاد‌سبز آنلاین: کمپانی‌های United Caps و Mimica برای نخستین بار فناوری بسته شدن جدید به‌نام Touchcap را برای کاهش ضایعات مواد غذایی معرفی کردند.

اقتصاد‌سبز آنلاین: کمپانی‌های United Caps و Mimica برای نخستین بار فناوری بسته شدن جدید به‌نام Touchcap را برای کاهش ضایعات مواد غذایی معرفی کردند.

درپوش با یک ژل تخصصی کار می‌کند که هرگز با محصول غذایی تماس پیدا نمی‌کند، اما با خراب شدن غذا، سطح درپوش را از صاف به ناهموار تغییر می‌دهد. بخش تحقیق و توسعه این دو سازمان در ایجاد یک درپوش کاملاً قابل بازیافت که در بازیافت بطری تداخلی ایجاد نمی‌کند، موفق بودند و در عین حال روشی سریع و ساده برای تایید کیفیت غذا برای مصرف‌کنندگان ارائه می‌دهند. Touchcap دارای ترکیبی سازگار با محیط‌زیست از یک درپوش پایه و روپوش از United Caps است که با فعال کننده و ژل Mimica جفت شده است. یک واکنش شیمیایی بین این دو باعث می‌شود که برچسب فویل بالایی با کاهش طراوت غذا ناهموار شود.

بیشتر بخوانید: کاهش فروش 10 میلیارد دلاری کوکی‌ها در بازار

این واکنش تنها زمانی فعال می شود که مصرف کننده برای نخستین‌بار درپوش را باز کند. پیش از درک این موضوع که تاریخ انقضا نیز به میزان قابل توجهی در ضایعات موادغذایی نقش دارد، بنیانگذار Mimica، Solveiga Paktait، این ایده را به عنوان یک پروژه طراحی کرد تا تاریخ انقضا شامل مصرف کنندگان دارای اختلال بینایی شود. Paktait می‌‌خواست طرح‌‌هایی را کشف کند که به راحتی توسط افرادی که دارای اختلالات بینایی و مشکلات فکری هستند، تفسیر شوند و در عین‌حال اطلاعاتی در زمان واقعی درباره وضعیت غذا ارائه می‌‌دهند.