ساخت کارخانه جدید ساندویچ «مونوگرام فودز»
ساخت کارخانه جدید ساندویچ «مونوگرام فودز»
اقتصاد‌سبز آنلاین:‌ کمپانی «مونوگرام فودز» ساخت کارخانه جدید ساندویچ خود را با 135 هزار فوت مربع که توسط کمپانی ساخت و ساز، Dacon Corp، طراحی شده، به پایان رسانده است.

اقتصاد‌سبز آنلاین:‌ کمپانی «مونوگرام فودز» ساخت کارخانه جدید ساندویچ خود را با 135 هزار فوت مربع که توسط کمپانی ساخت و ساز، Dacon Corp، طراحی شده، به پایان رسانده است.

این مرکز جدید، چهارمین «مونوگرام فودز» در ماساچوست، به تولید ساندویچ از پیش مونتاژ شده اختصاص دارد؛ دارای فریزر، سردخانه، حوض خنک، انبار کالاهای خشک، تولید و دفاتر و همچنین سیستم تبرید آمونیاکی است و بیش از 350 فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد کرد. پورتفولیوی «مونوگرام فودز» شامل 10 برند میان وعده گوشتی شامل‌ هات داگ، سوسیس، گوشت گاو جرکی و بیکن، به همراه یک خط تولید مجاز، باتربال است. این در حالی است که Monogram، Dacon و توسعه دهنده Paradigm Properties یک برنامه پایدار جدید را در ارتباط با تکمیل این پروژه برجسته کردند. این شرکت با Dacon و Paradigm برای حمایت از Groundwork Lawrence، یک سازمان غیرانتفاعی متمرکز بر پایداری، دسترسی به غذای تازه، آموزش و ابتکارات اشتغال در شهرهای شمال بوستون، همکاری کرد. هدر مک مان، مدیر اجرایی Groundwork Lawrence، در این‌خصوص گفت: «Groundwork Lawrence از طریق برنامه‌های خود در زمینه مدنی، محیط‌زیست و ابتکارات غذای سالم، بلوک‌های ساختمانی برای جامعه ایجاد می کند. به‌همین دلیل می‌توان گفت این برنامه، جامعه رو به رشد با ارائه حمایت غذایی فعلی و پایداری طولانی مدت، همزمان چندین نیاز را برطرف می‌کند.»