کاربرد مفید کینوا در صنعت شیرینی‌پزی
کاربرد مفید کینوا در صنعت شیرینی‌پزی
اقتصادسبز آنلاین: در مطالعه ای که در مجله علوم غذایی منتشر شد، محققان WSU نشان دادند که دو نوع کینوا که به‌طور خاص برای رشد در ایالت واشنگتن پرورش داده شده اند، عملکرد بسیار خوبی به‌عنوان یک آرد با فیبر بالا و پروتئین بالا برای کلوچه‌های تجاری دارند.

اقتصادسبز آنلاین: در مطالعه ای که در مجله علوم غذایی منتشر شد، محققان WSU نشان دادند که دو نوع کینوا که به‌طور خاص برای رشد در ایالت واشنگتن پرورش داده شده اند، عملکرد بسیار خوبی به‌عنوان یک آرد با فیبر بالا و پروتئین بالا برای کلوچه‌های تجاری دارند.

این به این معنی است که هنگام پخت، کوکی‌ها قابلیت پخش و بافت خوبی داشتند. تست‌های طعم هنوز در حال انجام است، اما نتایج اولیه نشان می‌دهد که مردم شیرینی‌های شکری با 10 درصد آرد کینوآ را به یک کلوچه سنتی آرد گندم ترجیح می‌دهند. کینوا که منشأ آن آمریکای جنوبی است، فواید تغذیه‌ای زیادی مانند فیبر، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی بالا، دارد. همچنین فاقد گلوتن است؛ در حالی‌که این غلات در بین علاقه مندان به سلامتی محبوب است، اما هنوز در بین بسیاری از مصرف‌کنندگان اصلی مطرح نشده است. مطالعه حاضر همچنین یک نوع از کینوا را شناسایی کرد که برای سالاد غلات از قبل پخته شده، بهترین کارایی دارد و همچنین انواع کینوا را شناسایی کرد که در پخت کوکی‌ها به خوبی کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: همایش ملی تحول بخش کشاورزی در دولت سیزدهم فردا برپا می‌شود

مطالعات علوم غذایی مانند این، همراه با آزمایش‌های مزرعه‌‌ای که ویژگی‌های زراعی محصولات را نشان می‌دهد، به محققان WSU کمک می‌کند تصمیم بگیرند کدام خطوط پرورش کینوا را برای استفاده تولیدکنندگان در سال 2023 میلادی منتشر کنند.