اطمینان خاطر مشتریان، با حفظ کیفیت محصول
اطمینان خاطر مشتریان، با حفظ کیفیت محصول
اقتصادسبز آنلاین: کارخانه آرد اطمينان از جمله اولين کارخانه‌هاي آرد استان لرستان است که مجوز احداث آن با پیگیری و تلاش «حاج نبی قاضی» از بزرگان و خیرین شهرستان الیگودرز در سال 1329 صادر شد، زمانی این اتفاق رخ داد که استان لرستان زيرمجموعه استان خوزستان بود...

اقتصادسبز آنلاین: کارخانه آرد اطمینان از جمله اولین کارخانه‌های آرد استان لرستان است که مجوز احداث آن با پیگیری و تلاش «حاج نبی قاضی» از بزرگان و خیرین شهرستان الیگودرز در سال 1329 صادر شد، زمانی این اتفاق رخ داد که استان لرستان زیرمجموعه استان خوزستان بود، این کارخانه در سال 1334 با والس‌های روسی به بهره‌برداری رسید و از آن زمان تاکنون یکی از کارخانه‌های فعال و به‌عنوان یکی از قطب اصلی تولید انواع آرد مرغوب و با کیفیت در استان لرستان و کشور مطرح است.
آرد اطمینان الیگودرز با نام و نشان تجاری (اطمینانی) با بهره گیری از تکنولوژی مدرن، توانایی تولید انواع آرد اعم از نول، ستاره، سبوس گرفته و غیره را دارد. این شرکت با ظرفیت تولید 150 تن در روز و توان ذخیره سازی 8 هزار تن گندم، ضمن تأمین نیازمندی‌ها و انتظارات مشتریان ‌در بازار داخلی، در زمینه صادرات محصولات خود نیز، از طریق افزایش کیفیت و اخذ استانداردهای داخلی و بین‌المللی درحال فعالیت است.
«احمد قاضی» مدیرعامل این شرکت از جمله افرادی است که شغل آردسازی در خانواده‌اش موروثی است وی که از کودکی با صنعت آرد پا گرفت و‌جا در پای پدر بزرگوارش حاج نبی قاضی گذاشت، و ‌تاکنون نیز با اقدامات موثر به فکر توسعه و پیشرفت این واحد صنعتی بوده، که از جمله آن می‌توان به تجهیز و به روز رسانی تمامی ماشین آلات کارخانه به تکنولوژی روز دنیا و ایجاد فاز اول خط تولید آرد کامل برای اولین‌بار در استان لرستان اشاره کرد.

آرد اطمینان پیشرو در تولید آرد کامل
وی در خصوص ایجاد خط تولید آرد کامل توضیح داد: در حال حاضر با آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها‌ی خوبی در رسانه‌ها، مطبوعات و فضای مجازی در‌خصوص اهمیت نان کامل و تأثیر آن بر سلامتی بدن وجود دارد که این موارد میزان آگاهی مردم را تا حد لازم ارتقا داده است و افراد به‌دنبال نان با کیفیت و کامل هستند و باتوجه به ورود بسیاری از استان‌ها و مناطق به این امر، ما نیز تولید آرد کامل را در دستور کار قرار داده‌ایم تا در جهت ارتقای سلامت مصرف‌کنندگان نان در استان لرستان گامی مؤثر برداریم. احمد قاضی افزود: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم است و در سبد غذایی خانواده‌ها نقش مهمی را ایفا می‌کند همچنان شاهد پخت نان‌های سفید و با درصد سبوس‌گیری بالا هستیم که این موضوع نیازمند اصلاح فرهنگ تغذیه‌ای در جامعه هست و امیدواریم ‌به‌زودی شاهد اصلاح فرهنگ تولید و مصرف نان در کشور باشیم ‌و نان کامل جایگزین نان سفید فاقد ارزش غذایی در سفره‌های مردم گردد.
وی در ادامه افزود: به‌صورت داوطلبانه درصدد هستیم به مبحث تولید آرد کامل ورود کنیم، و ضروری است نهاد‌های ذیربط با واحد‌های آسیابانی که در تولید آرد کامل که داوطلبانه به این مسیر ورود می‌کنند همکاری وتعامل داشته باشند و مورد تفقد و حمایت بیشتری قرار دهند.
وی با بیان اینکه در فصل خرید، گندم‌ها را با حساسیت و دقت نظر کافی از مزارع گندم انتخاب می‌کنند، گفت: یکی از معضلاتی که مدیران آردساز کشور با آن مواجه هستند، عدم رعایت استانداردهای گندم در فصل خرید است، متأسفانه با توجه به نبود قوانین کنترلی بر روند خرید، برخی افراد سودجو به منظور افزایش تناژ گندم‌ها اقدام به تخلف و افزودن ضایعات به گندم‌ها می‌کنند که در آخر کارخانه‌ها باید تاوان تخلف آنها را بدهند. وی در ادامه بر واردات گندم تاکید کرد و گفت : گندم‌های کشت شده در کشورمان از ویژگی‌های متفاوتی برخوردارند که این موضوع نیاز به اختلاط را افزایش میدهد.
بنابراین بهتر است مسئولین باتوجه به تناژ‌های مازاد مقداری از گندم کشور را صادر در عوض. به همان اندازه مقداری را وارد کنند تا آردسازان با اختلاط گندم‌های وارداتی و داخلی بتوانند آرد کیفی را به مشتریان خود عرضه کنند.

ثبات کیفی محصول هدف نهایی گروه «آرد اطمینان» است
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ارتقاء تکنولوژی اولویت اول کارخانه آرد اطمینان است، گفت: سیاست‌های مدیریتی، انتخاب مواد اولیه مرغوب ومدیر تولید کارآمد، عواملی هستند که در کنار تکنولوژی می‌توانند در تولید یک محصول دلخواه مؤثر باشند که در کارخانه اطمینان،این موضوع به چشم می‌خورد و تمام سعی خود را کرده ایم که همواره بتوانیم رضایت مشتریان خود را جلب کنیم و آنچه ممکن است کیفیت آردها را دست خوش تغییر کند، نوسان مواداولیه یا همان گندم است که این موضوع عمومی است و بیشتر کارخانه‌های آرد را درگیر کرده است. وی مهم‌ترین معضل حال حاضر صنعت آردسازی کشور را عدم تغییر نرخ آسیابانی دانست و افزود: با توجه به افزایش سالیانه هزینه‌ها و به تبع آن نرخ تورم و عدم تغییر قیمت دستمزد آسیابانی، کارخانه‌های آسیابانی با کمبود نقدینگی مواجه شده‌اند و از توان تولید آنها کاسته شده است و درآمدها و هزینه‌های تبعی تولید با هم همخوانی ندارند و در صورت ادامه این روند، آینده خوبی برای صنعت آرد پیش‌بینی نمی‌شود.

 

 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا