اقتصادسبز آنلاین: میزان تولید مرغ در کشور بسیار بیشتر از تقاضای بازار است و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم.
به گزارش خبرنگار ما، محمد یوسفی، دبیر انجمن صنفی مرغ گوشتی، اظهار کرد: میزان خرید مرغ میان مردم افزایش یافته است که یک دلیل آن کمبود مصرف غذاهای آماده و فست فود و روی آوری بیشتر مردم به طبخ غذا در منازل خود است.
وی با اشاره به افزایش نرخ مرغ و بیان اینکه قیمت این محصول به ارزش واقعی خود رسیده است افزود: قیمت هر کیلوگرم مرغ برای مصرف کننده به ۱۴ هزار تومان تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است هر چند که این محصول در برخی از مناطق به قیمتهای بالاتری نیز به فروش می رسد.
دبیر انجمن صنفی مرغ گوشتی ادامه داد: نرخ مصوب مرغ ۱۳۹۰ تومان است و در اکثر مرغ فروشیها به همین قیمتها به فروش می رسد.
وی با بیان اینکه مردم نگرانی بابت تأمین مرغ مصرفی خود نداشته باشند تصریح کرد: میزان تولید مرغ در کشور بسیار بیشتر از تقاضای بازار است و هیچ کمبودی در این زمینه نداشته باشند.
یوسفی اظهار داشت: با توجه به اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا برخی از مردم قصد دارند کمتر از خانههای خود خارج شوند به همین منظور تقاضای یک هفته یا بیشتر را خریداری میکنند تا مجبور نشوند دوباره از خانههای خود بیرون بیایند. / تسنیم
دبیر انجمن صنفی مرغ گوشتی:
میزان تولید مرغ در کشور بسیار بیشتر از تقاضای بازار است
اقتصادسبز آنلاین: میزان تولید مرغ در کشور بسیار بیشتر از تقاضای بازار است و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم.
لینک کوتاه :
https://eghtesadsabzonline.ir/?p=675
برچسب ها
افزایش نرخ مرغ تأمین مرغ مصرفی تولید مرغ خرید مرغ دبیر انجمن صنفی مرغ گوشتی شیوع ویروس کرونا کرونا محمد یوسفی
محمداسماعیل قدس، پیشکسوت صنعت پخش:
«نیروی انسانی کارآمد» مهمترین مشکل صنعت پخش است
در دوازدهمین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران صورت گرفت؛
تجلیل از مرتضی سلطانی به عنوان خَیِر دانشگاه تهران
ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران:
ایران 0.3 درصد از صادرات صنایع غذایی جهان را انجام میدهد
محمداسماعیل قدس، پیشکسوت صنعت پخش:
«نیروی انسانی کارآمد» مهمترین مشکل صنعت پخش است
اقتصادسبز آنلاین: مشکل امروز صنعت پخش، انبار و لجستیک نیست، مهمترین معضل امروز نیروی انسانی کارآمد و ضرورت به کار گیری فناوری است.
در دوازدهمین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران صورت گرفت؛
تجلیل از مرتضی سلطانی به عنوان خَیِر دانشگاه تهران
اقتصادسبز آنلاین: در دوازدهمین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران از مرتضی سلطانی بنیانگذار گروه صنعتی و پژوهشی زر تجلیل شد.
ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران:
ایران 0.3 درصد از صادرات صنایع غذایی جهان را انجام میدهد
اقتصادسبز آنلاین: رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران گفت: صادرات صنایع غذایی در جهان و در سال 2023 حدود 700 میلیارد دلار بوده و صادرات ایران نسبت به صادرات جهانی 0.3 درصد برآورد میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.