نوروزخوانی «اقتصادسبز» با بزرگان صنعت غذا
نوروزخوانی «اقتصادسبز» با بزرگان صنعت غذا
اقتصادسبز آنلاین: ویژه‌نامه نوروزی ماهنامه «اقتصادسبز» (فروردین 1403) حاوی ده‌ها تحلیل و مصاحبه خواندنی منتشر شد.

اقتصادسبز آنلاین: ویژه‌نامه نوروزی ماهنامه «اقتصادسبز» (فروردین 1403) حاوی ده‌ها تحلیل و مصاحبه خواندنی منتشر شد.

در سرمقاله این شماره مجله با عنوان «صنایع غذایی در آئینه آمار» می‌خوانیم: «صنایع غذایی چهارمین صنعت ارزش‌زای کشور با سهم 11 درصدی از کل ارزش افزوده بخش صنعت است، همچنین به عنوان چهارمین صنعت صادراتی کشور با سهم 5 درصدی از کل صادرات صنایع مطرح است، اما به‌دلیل آنکه 93 درصد تولیدات این صنعت در بازار داخل به فروش می‌رسد، بسیار وابسته به بازار داخلی است…»
«چرا کاهو آمل در بابل مشتری‌های‌ بیشتری دارد؟!» عنوان گزارش اصلی این شماره به قلم توانای یحیی امیری است. که در آن در رابطه با تولید، توزیع، ارزش بازار مصرف، … کاهو سخن به میان آمده است.
درددل‌های نوروزی غلامعلی سلیمانی امپراتور صنایع لبنی با «عنوان عشق تمام نشدنی تولید و اشتغالزایی»، گفت‌وگو با محمداسماعیل قدس، مدیرعامل شرکت دلپذیر با عنوان «3 گام برای اصلاح اقتصاد»، گفت‌وگو با ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با عنوان «ضرورت‌های حذف ارز ترجیحی از کالاهای اساسی»، گفت‌وگو با کاوه زرگران، رئیس هیأت مدیره انجمن غلات ایران با عنوان «بلاتکلیفی تأمین کنندگان غلات».
گفت‌وگو با علیرضا مروت‌پور، دبیر انجمن نان‌های ماشینی و صنعتی کشور با عنوان «یکسان‌سازی نرخ آرد تنها راه علاج صنعت نان»، گفت‌وگو با ولی‌اله داوودآبادی، دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبمیوه و کنسانتره ایران با عنوان «تولید بیش از 50 نوع آبمیوه در ایران»، گفت‌وگو با عطااله اشرفی اصفهانی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تهران با عنوان «تشکیل معاونت صنایع تبدیلی در جهادکشاورزی»، گفت‌وگو با جمشید مغازه‌ای، دبیر انجمن صنفی بیسکویت شیرینی و شکلات با عنوان «صنعت شیرینی و شکلات 40 درصد کوچکتر شده است»، گزارش تحلیلی از مختصات صنعت غذای ایران با عنوان خصوصیت «این صنعت خصوصیست» به قلم مریم حق‌بیان، گفت‌وگو با پیمان فروهر، دبیر انجمن تولیدکنندگان آب معدنی و آشامیدنی کشور با عنوان «مردم کم می‌نوشند یا دولت کم کاری می‌کند» گفت‌وگو با محسن احتشام، رئیس شورای ملی زعفران با عنوان «اقدامی عاجل برای پرآوازه ساختن نام زعفران ایرانی»، گفت‌وگو با بزرگمهر دادگر، رئیس هیأت مدیره شرکتی لبنی دوشه آمل (هراز) با عنوان «کاهش سرانه لبنیات بزرگترین چالش سال 1402»، گفت‌وگو با امیر یوسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورز اتاق ایران با عنوان «جزیره‌ای بودن تصمیم‌ها در بخش کشاورزی»، تحلیل چشم‌انداز فروش و پخش در سال 1403 به قلم امید مطلبی، گزارشی از مراسم اهدای نشان امین‌الضرب باعنوان کارآفرینانی از جنس ایستادگی و مقاومت، گفت‌وگو با مهدی کریمی تفرشی، رئیس هیأت مدیره مجتمع صنایع غذایی گلها با عنوان «حرکت گلها به سمت تولید محصولات سلامت محور»، گفت‌وگو با زوبین امیری، مدیرعامل چای زوبین با عنوان «چای داخلی قافیه را به واردات باخته است».
گفت‌وگو با احسان مصطفوی، رئیس هیأت مدیره زعفران مصطفوی با عنوان «خرید تضمینی زعفران توجیه اقتصادی ندارد»، پاسخ به سؤالات پرتکرار تغذیه‌ای توسط نوشین جمشیدی، کارشناس تغذیه و رژیم درمانگر با عنوان «6 رهکار افزایش سوخت و ساز بدن برای لاغری»، تحلیل مرتضی سنادی‌زاده مدیرعامل کارخانه آردسازی جوانه شوشتر با عنوان «1402 مملو از تصمیم‌گیری‌های غیرکارشناسی برای صنعت آرد و نان کشور بود»، گفت‌وگو با مدیران شرکت بهینه‌وزین (مهگل) با عنوان «کره گیاهی؛ محصولی با کاربردهای متنوع وضعیت مناسب»، یادداشت فریدون قدس با عنوان «سازمان پویا و چابک با ERP+AI »، نگاهی به صنعت روغن زیتون اسپانیا، پیش‌بینی رشد صنعت برگرهای منجمد تا سال 2030 به قلم زهرا مازندرانی، دنیای طعم‌ها پیش‌روی فعالان صنعت غذا، درآمد 200 میلیارد دلاری گردشگری صنعت غذا، نوآوری‌های بسته‌بندی جهان، اخبار پست‌مدرن، اخبار بسته‌بندی و… از جمله مطالب خواندنی شماره نوروزی ماهنامه «اقتصادسبز» است.

علاقه‌مندان جهت مطالعه منظم این نشریه می‌توانند با شماره تلفن 66560681 تماس حاصل نمایند.

 

اقتصادسبز آنلاین / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا