وبینار نان و فرآورده‌های آن
وبینار نان و فرآورده‌های آن
اقتصادسبز آنلاین: این وبینار آنلاین با هدف توسعه کیفیت انواع نان و فرآورده‌های آن برگزار می‌شود تا علاوه بر معرفی جدیدترین نان‌های رژیمی و ارگانیک، فرهنگ مصرف بهینه از نان و جلوگیری از هدر رفت آن را نیز گسترش دهد.

عنوان لاتین: Breads and Spreads

تاریخ برگزاری: 24 سپتامبر 2020 میلادی، 3 مهر ماه

زمان برگزاری: 3 تا 5 بعد ازظهر

وب‌سایت ثبت نام:

/ https://sharan-india.org/events/breads-and-spreads-2

اقتصادسبز آنلاین: این وبینار آنلاین با هدف توسعه کیفیت انواع نان و فرآورده‌های آن برگزار می‌شود تا علاوه بر معرفی جدیدترین نان‌های رژیمی و ارگانیک، فرهنگ مصرف بهینه از نان و جلوگیری از هدر رفت آن را نیز گسترش دهد.
بهره وری از انواع نان همچون نان گندم، آفتابگردان، آجیل و دانه خوراکی، گردو، گل کلم و ذرت که همگی ارگانیک هستند نیز در بخش دیگری از این وبینار تشریح داده می‌شوند که برای تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این حوزه می‌تواند بسیار کاربردی و مفید باشد.
از دیگر مزیت‌های این وبینار حضور متخصصان پخت انواع نان برای توضیح درباره فنون لازم و مهم پخت محسوب می‌شود.