کاربرد سفال، انقلابی نوین در صنایع غذایی
کاربرد سفال، انقلابی نوین در صنایع غذایی
اقتصاد سبز آنلاین: همانطور که می‌دانیم سفال جزو تولیدات ماقبل تاریخ است و قدمتی بالای 5 هزار سال دارد و در گذشته کشاورزان برای نگهداری از محصولات لبنی خود از آن استفاده بهینه می‌کردند.

اقتصاد سبز آنلاین: همانطور که می‌دانیم سفال جزو تولیدات ماقبل تاریخ است و قدمتی بالای 5 هزار سال دارد و در گذشته کشاورزان برای نگهداری از محصولات لبنی خود از آن استفاده بهینه می‌کردند.

جالب است که هم‌اکنون یکی از گروه‌های تحقیقاتی در لندن مقاله‌ای را درخصوص کاربرد جدید از سفال در صنعت کشاورزی و مواد غذایی منتشر کرده‌اند که این بهره‌وری را انقلابی نوین در این حوزه توصیف نموده‌اند. این محققان پس از انجام تحقیقات متعدد متوجه شده‌اند که سفال می‌تواند تا چندین سال چربی طبیعی و البته مغذی را از لبنیات و سایر محصولات پروتئینی که در خود نگاه می‌دارد، حفظ کند و آن را در بدنه داخلی خود ذخیره نگاه دارد. این مواد ذخیره شده در داخل سفال باعث می‌شود هر محصول و دانه خوراکی که در درون آن قرار می‌گیرد، در محیطی ایمن و سالم پرورش یافته و از مواد مغذی داخلی سفال بیشترین استفاده را ببرد. در واقع این مواد مغذی به‌راحتی به محصول و دانه‌هایی که درون سفال قرار می‌گیرند، منتقل شده و به‌صورت تدریجی به رشد محصول کمک می‌کنند. نکته جالب توجه اینجاست که سفال همیشه ماده مغذی از هر نوع محصول طبیعی و خوراکی که در دورن آن قرار می‌گیرد، به صورت محدود جذب می‌کند و همین امر موجب می‌شود به‌طور دائم کارآیی داشته و در عین حال هیچ هزینه ای هم برای کاربر خود نداشته باشد. البته ماده‌‌ای که در بدنه داخلی سفال جذب می‌شود، به هیچ عنوان به ساختار اصلی آن محصول صدمه ای وارد نمی‌کند و از ارزش اصلی غذایی آن نمی‌کاهد. این خاصیت طبیعی سفال است که کاربردی متفاوت دارد و اینگونه می‌تواند انقلابی نوین و متفاوت در کشاورزی و صنایع غذایی جهان به‌وجود آورد.