اقتصادسبز آنلاین: محققان اتریشی یک فناوری جدیدی را برای تولید و بسته بندی ماکارونی طراحی کرده اند که در آن انواع ماکارونیها به صورت صاف و مسطح بسته بندی میشوند، اما در زمان پخت شکلهای سه بعدیِ شیاردار، مدور و دیگر حالتهای هندسی به خود میگیرند.
در واقع این فناوری به گونه ای طراحی شده که بتواند فضای هوا در بسته بندی مواد غذایی را به حداقل برساند. این مکانیسم تغییر شکل میتواند بین 59 تا 86 درصد در فضای بسته بندی در طول حمل و نقل و ذخیرهسازی با کاهش فضای هوا صرفه جویی کند. این نوع بسته بندی مسطح و صاف بهگونهای عمل میکند که سطح ماکارونیها خطوط هندسی مختلفی به خود میگیرند و در هنگام پخت ماکارونیها در آب جوش، به اشکال مختلف فر و پیچخورده تبدیل میشوند. نکته جالب توجه اینجاست که برنامه ریزی دقیق در این نوع فناوری به کاربران اجازه میدهد تا شکل پاستا را هنگام پخت کنترل کنند، از جمله پنه، ریگاتونی، فوزیل و روتینی. با صرف نظر از این موضوع هم میتوان گفت که ماکارونی شکل گرفته همچنان ظاهر، طعم و مزه ماکارونی سنتی را دارد که این امر برای کاربران بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.
بیشتر بخوانید: تیمهای تحقیقاتی Kubota آغاز به کار کرد
از دیگر مزیتهای این نوع بستهبندی ماکارونی آن است که بسیار سبک بوده و فضای بسیار کمی را میگیرد که این موضوع حمل و نقل و نگهداری آن را برای کاربران راحتتر میکند.