«اقتصادسبز شماره ۱۰۵» و موشکافی راز و رمز امضاهای طلایی
«اقتصادسبز شماره ۱۰۵» و موشکافی راز و رمز امضاهای طلایی
اقتصادسبز آنلاین: یکصدوپنجمین شماره «اقتصادسبز» ویژه فروردین 1399 با ده‌ها تحلیل و مطلب خواندنی منتشر شد.

اقتصادسبز آنلاین: یکصدوپنجمین شماره «اقتصادسبز» ویژه فروردین ۱۳۹۹ با ده‌ها تحلیل و مطلب خواندنی منتشر شد.

«از معمای انتخاب وزیر جهادکشاورزی تا سکوت تشکل‌های صنعت غذا» عنوان سرمقاله این شماره نشریه است که در دو قسمت مجزا به‌دلایل معرفی نکردن کشاورز سرپرست فعلی جهادکشاورزی به مجلس جهت اخذ رأی اعتماد پرداخته و این مسأله را از زوایای مختلف تحلیل کرده است.
و در قسمت دوم که با تیتر «۹۸ سال هجمه و سکوت تشکل‌های صنعت غذا» به رشته تحریر درآمده به هجمه‌های متعدد به شاخه‌های مختلف صنعت غذا پرداخته و سکوت تشکل‌ها را تحلیل کرده است.
«کرونا حسن ختام مصائب تولید» عنوان سخن ماه این شماره است که به قلم مریم حق‌بیان به رشته تحریر درآمده و در کنار مطلب خواندنی «ردپای سوءتغذیه پنهان در افزایش ابتلا به ویروس نوظهور کرونا» که به قلم نوشین جمشیدی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی به چاپ رسیده در زمره مطالبی است که در این شماره به این پدیده نوظهور در کشور پرداخته است.
«صنعت غذا بر سر قیمت رقابت می‌کند، نه کیفیت» یادداشتی به قلم امیر حیدری، دبیر انجمن مدیریت کیفیت ایران و «بهره‌وری و کیفیت شاه‌بیت موفقیت» به قلم یونس ژائله بنیانگذار توانمند گروه صنایع غذایی شیرین عسل در کنار مطلب خواندنی ویژه «مقایسه ۱۰ برند برتر جهانی از دیدگاه Interbrand نوشته‌ای از محمداسماعیل قدس، رییس هیأت مدیره شرکت کدبانو (دلپذیر) در کنار نوشتارهایی از سید حمیدرضا کمال علوی، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان مالت و ماءالشعیر، گزارش تحلیلی با عنوان تداوم چالش‌های صنعت غذا به قلم محسن شمشیری و درج یادداشتی با عنوان «لباس رزم صنعت غذا در جبهه تولید» به قلم محسن نقاشی، دبیر فدراسیون صنایع غذایی کشور بار تحلیلی این شماره «اقتصادسبز» را افزایش داده است.
گزارش اصلی این شماره نیز به مثابه ۱۰۴ شماره گذشته با عنوان «ملکه میوه‌ها توت‌فرنگی ارزش دارویی دارد و آرایشی» کاری از گروه گزارش و به قلم توانمند یحیی امیری به رشته تحریر درآمده است.
انتشار ۴ مصاحبه خواندنی با محمدرضا مرتضوی، رییس هیأت مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی با عنوان «راز و رمز امضاهای طلایی»، مهندس ابوالحسن خلیلی، عضو هیأت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران با عنوان «نبود انسجام تشکلی عامل هجمه بر صنعت غذا»، دکتر پرویز جهانگیری، دبیر انجمن افزودنی‌ها با عنوان «اعلام جرم نسبت به افترازنندگان به صنعت غذا» و دکتر مهدی کریمی تفرشی، رییس هیأت مدیره تعاونی تولیدکنندگان محصولات غذایی با عنوان «تولید در ایران به شدت وابسته به واردات کالاهای سرمایه‌ای و مواد اولیه‌ است» مجموعه‌ای خواندنی را رقم زده است.

علاقه‌مندان جهت مطالعه منظم «اقتصادسبز» می‌توانند با شماره تلفن ۶۶۵۶۰۶۹۹ تماس حاصل نمایند.