دعوت از دانش‌آموختگان تغذیه در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا
دعوت از دانش‌آموختگان تغذیه در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا
اقتصادسبز آنلاین: کمیته کشوری تغذیه در پیشگیری و درمان کووید 19 آغاز به‌کار کرد.

اقتصادسبز آنلاین: کمیته کشوری تغذیه در پیشگیری و درمان کووید ۱۹ آغاز به‌کار کرد.
دکتر مجید حسن قمی، نایب رییس انجمن تغذیه ایران با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: کمیته کشوری تغذیه در پیشگیری و درمان کرونا در کنار سایر کمیته‌ها نظیر کمیته بیماری‌های عفونی زیرنظر انجمن تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور تشکیل شده و از هفتم اسفندماه فعالیت خود را به‌طور گسترده آغاز کرده است.
وی افزود: این کمیته در سه قسمت پیشگیری، درمان و بازتوانی با تهیه گایدلاین های تخصصی تغذیه‌ای به بیماران مشاوره می‌دهد.
قمی وظایف کارگروه پیشگیری را بحث امنیت غذایی، ایمنی مواد غذایی و ارتقای سطح ایمنی فردی ذکر کرد و افزود: بخش درمان هم شامل توصیه‌های تغذیه‌ و تدوین رژیم‌های غذایی مناسب برای بیماران سرپایی و بستری و هم  تغذیه وریدی و روده‌ای می‌باشد.
وی تصریح کرد: در قسمت بازتوانی بیمارانی که احتمالاً در اثر ابتلا به بیماری آسیب‌های کبدی، کلیوی و یا ریوی دیده باشند و مشاوره تغذیه‌ای قرار خواهند گرفت.
نایب رییس انجمن تغذیه با بیان این‌که تشکیل کمیته کشوری تغذیه در پیشگیری و درمان کرونا برای نخستین‌بار است که در کشور صورت می‌گیرد خاطرنشان ساخت: از تمام دانش‌آموختگان تغذیه در سه سطح کارشناسی، ارشد و دکترا برای حمایت از تیم درمان در بحران کرونا و حضور در بیمارستان‌ها دعوت به‌عمل می‌آید.