ضرورت مصرف فرآورده‌های غذایی حاوی ویتامین D
ضرورت مصرف فرآورده‌های غذایی حاوی ویتامین D
اقتصادسبز آنلاین:‌ مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت مصرف فرآورده های غذایی حاوی ویتامین D تاکید کرد.

اقتصادسبز آنلاین:‌ مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت مصرف فرآورده های غذایی حاوی ویتامین D تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ما، محمدحسین عزیزی، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به اهمیت مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: اگر همراه با رژیم غذایی مناسب از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: ظرفیت‌های مغفول مانده ماکیان

وی با عنوان این مطلب که مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ، مغزها و…، ویتامین D به اندازه کافی موجود است و از طریق مواد غذایی تأمین می‌شود، افزود: یکی از مشکلات جامعه ما کمبود ویتامین D است.
عزیزی با اشاره به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D، گفت: در حال آغاز پایلوت غنی‌سازی نان با ویتامین D هستیم تا در مرحله بعد به صورت کشوری این کار انجام شود. / مهر