وقتی شوری کم می‌تواند برای پرورش نوعی ماهی مفید باشد
وقتی شوری کم می‌تواند برای پرورش نوعی ماهی مفید باشد
اقتصادسبز آنلاین: پومپانوی فلوریدا، Trachinotus carolinus، گونه‌ای ماهی است که می‌تواند در آب‌هایی با طیف وسیعی از شوری زندگی کند، نامزد اصلی برای تولید ماهی تجاری در آبزی‌پروری در ایالات متحده آمریکا است.

اقتصادسبز آنلاین: پومپانوی فلوریدا، Trachinotus carolinus، گونه‌ای ماهی است که می‌تواند در آب‌هایی با طیف وسیعی از شوری زندگی کند، نامزد اصلی برای تولید ماهی تجاری در آبزی‌پروری در ایالات متحده آمریکا است. این گونه که با بدنه نقره ای فشرده اش با سطوح پشتی و شکمی زرد رنگ شناسایی شده است، در زیستگاه‌های آب گرم در امتداد شرق اقیانوس اطلس یافت می‌شود. کمتر از 10 مزرعه پرورش آبزیان در سراسر امریکا وجود دارند که در پرورش و توزیع تجاری پومپانوی فلوریدا موفق بوده‌اند. مزارع هنگام تلاش برای نگهداری پومپانوی فلوریدا از دریچه به بازار، با چالش‌های مختلفی از جمله دسترسی به آب دریا مواجه می‌‌شوند. در مزارع داخلی، آب دریا باید در محل با استفاده از محصولات نمک دریایی مصنوعی مخلوط شود که می‌تواند به هزینه‌های تولید بالا و بازده سود کمتر کمک کند. در حالی‌که چندین مطالعه استفاده از پومپانوی فلوریدا را در شوری کم مورد بررسی قرار داده‌اند، متوجه شده‌اند که شرایط شوری کم می‌تواند با افزایش تنش تنظیم اسمزی بر رشد اولیه پومپانوی فلوریدا تاثیر بگذارد، که در دسترس بودن ذخایر انرژی متابولیک را کاهش می‌دهد، در غیر این صورت برای فرآیندهای رشدی مانند تشکیل سلولی مورد نیاز است. همچنین یک معیار مهم برای تعیین سلامت و زنده ماندن پومپانوی فلوریدا به عنوان یک گونه غذایی تجاری، پروفایل لیپیدی لارو است. لیپیدها از اسیدهای چرب منفرد از جمله اسیدهای چرب ضروری (EFAs) مانند دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA)، ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و اسید آراشیدونیک (ARA) تشکیل شده‌‌اند.